Νέο Υποκατάστημα

Υποκατάστημα Αμαρίου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την λειτουργία του νέου Υποκαταστήματος μας στη Σχολή Ασωμάτων, Αμαρίου.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι τον Φεβρουάριο του 2015, επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας με την ίδρυση νέου υποκαταστήματος, και συγκεκριμένα στην επαρχία Αμαρίου, δημιουργώντας έτσι ένα πολυδύναμο σημείο πώλησης και αφετηρία διανομής στην καρδιά της Επαρχίας Αμαρίου, με δρομολόγια τα οποία θα ξεκινούν κατευθείαν από το υποκατάστημα. Το νέο υποκατάστημα, στεγάζεται στη Σχόλη Ασωμάτων.

Το νέο υποκατάστημα έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών της Επαρχίας Αμαρίου και πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες  των Αγροτοκτηνοτροφων, με τις αντίστοιχες υπηρεσίες και προϊόντα. Η σχεδόν 20 ετών ενασχόληση με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων στους πελάτες μας, προσέδωσαν σε μας ποιοτική φήμη που διατηρούμε έως και σήμερα.

Προκειμένου να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις δραστηριότητες και τα προϊόντα μας στην επαρχία Αμαρίου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2833061398 ή να μας επισκεφθείτε, είτε στο χώρο μας, στη Σχολή Ασωμάτων, είτε στην ιστοσελίδα μας www.e-klados.gr.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε στις νέες μας εγκαταστάσεις με την ιδία ποιότητα και εξυπηρέτηση που αναμένετε από εμάς. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε σύντομα!