Ζώντα Ζώα

Κοτόπουλα, γαλοπούλες

Σκοπός μας είναι η πώληση νεοσσών αυγοπαραγωγής, κρεατοπαραγωγής και μικτών αποδόσεων τα οποία απευθύνονται για οικόσιτη εκτροφή.

Τα προϊόντα μας:

Κοτόπουλα

Κόκκινο κρεατοπαραγωγής
Το κόκκινο κλωσόπουλο της σειράς μας είναι και το πιο εμπορικό. Έχουν έντονο κόκκινο χρώμα και πάρα πολύ γευστικό κρέας. Είναι πολύ γεροδεμένα από μικρή ηλικία και ανθεκτικά στις κλιματολογικές αλλαγές.

Λευκό κρεατόπουλο
Τα Λευκά κρεατόπουλα διακρίνονται για την πολύ γρήγορη ανάπτυξη τους και το πολύ ωφέλιμο κρέας που παράγουν. Είναι τα μεγαλύτερα κλωσόπουλα της σειράς μας και εγκλιματίζονται γρήγορα στις κλιματιστικές συνθήκες.

Υβρίδια | Ωοτοκίας
Τα κλωσσόπουλα αυγοπαραγωγής είναι τα πιο ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και έχουν ωοτοκία υψηλών αποδόσεων. Ξεκινούν την ωοτοκία τους σε ηλικία περίπου 5,5 μηνών εφόσον ακολουθηθούν σωστά οι οδηγίες εκτροφής.

Χοχλιδάτο
Τα κλωσσόπουλα είναι τα γκρίζα πουλιά της σειράς μας. Είναι μικρόσωμα, δηλαδή έχουν μικρό ωφέλιμο βάρος, αλλά έχουν γευστικό κρέας. Είναι κατάλληλα για ελεύθερη εκτροφή.
Διατίθενται μόνο σε αρσενικά

 

Γαλοπούλες

Λευκές κρεατοπαραγωγής
Οι Λευκές γαλοπούλες προτιμούνται για την γρήγορη ανάπτυξη τους, το μεγάλο βάρος τους και το μαλακό και γευστικό τους κρέας. Είναι ανθεκτικά στις κλιματιστικές συνθήκες και έχουν σταθερή ανάπτυξη.

Μπρονζέ κρεατοπαραγωγής
Τα γαλόπουλα Μπρονζέ είναι γκρίζα και έχουν μεσαίο μέγεθος. Παρέχουν υπέροχη χωριάτικη γεύση και σκουρόχρωμο κρέας. Είναι εύκολα στην εκτροφή και πολύ ανθεκτικά στις κλιματολογικές συνθήκες.