Ζωοτροφές

Ζωοτροφές

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε κάθε είδος ζώου και σε κάθε τύπο εκτροφής. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους προμηθευτές μας για να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στον επαγγελματία εκτροφέα και στον ερασιτέχνη εκτροφέα.

προβατοτροφία

Προβατοτροφία

Για τον σημαντικό κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας διαθέτουμε ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής αιγοπροβάτων και αμνοεριφίων που εγγυάται την υγεία των ζώων και την μεγίστη απόδοσή τους ωστε οι κτηνοτρόφοι να είναι υπερήφανοι για τη ποιότητα του κρέατος ή του γάλακτος. . Με χαμήλες τιμές για τους επαγγελματίες Κτηνοτρόφους.

Χοιροτροφία

Χοιροτροφία

Τα προϊόντα που διαθέτουμε για την διατροφή των χοίρων σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους, παράγονται από πρώτης ποιότητας υλικά, και αποδίδουν μεγάλη παραγωγή με το καλύτερο δυνατόν κόστος.

Βοοτροφία

Βοοτροφία

Διαθέτουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα για την ανάπτυξη μοσχαριών και γαλακτοφόρων αγελάδων.

κονικλοτροφία

Κονικλοτροφία

Με ιδιαίτερη ευαισθησία προσφέρουμε άριστη ποιότητας τροφές κουνελιών:
με ειδική σύνθεση για το ευαίσθητο αυτό ζώο
με ειδική αναλογία υλικών για υψηλή παραγωγή, και
με πλήρη κάλυψη των αναγκών, Φαρμακούχες και Μη.

Τροφές για άλογα

Τροφές για άλογα

Διαθέτουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα για άλογα που απευθύνονται σε δρόμωνες ίππους και εργασίας για όλα τα στάδια ανάπτυξής τους.

Τροφές για κατοικίδια

Κατοικίδια

Για σκύλους και γάτες διαθέτουμε (σε ξηρά μορφή, κονσέρβες και σε όλους τους απαραίτητους τύπους) προϊόντα πολύχρονης επιστημονικής μελέτης, με γνώμονα: την ποιότητα (ιδανική σύνθεση) και την αξιοπιστία.